10 Redenen Waarom een Ketting met Foto erin het Perfecte Cadeau is

Ketting met foto

Ben jij op zoek naar het perfecte verjaardagscadeau? Of misschien ben je wel op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau voor Moederdag of je trouwverjaardag? Een ketting met foto erin is een geweldig Cadeau voor jong en oud.

Daarnaast kan je ook een ketting met foto graveren indien je liever geen echte foto gebruikt en een medaillon uitkiezen in zilver of goud. Op die manier zijn kettingen met foto erin beschikbaar in heel wat verschillende stijlen, vormen en materialen.

Nog niet helemaal overtuigd dat een ketting met foto erin het perfecte cadeau is? Wij hebben alvast 10 redenen op een rijtje gezet om jou ervan te overtuigen een ketting met foto erin cadeau te doen!

1. Ketting met foto erin: Je (klein) kinderen altijd dichtbij

Dankzij een mooie ketting met foto erin heb jij je (klein)kinderen altijd dichtbij! Een ketting met foto is dan ook een geweldig cadeau aan mama of oma tijdens Moederdag or als cadeautje onder de kerstboom. Afhankelijk of je nou een ketting kiest met een foto in het medaillon of een ketting met foto gegraveerd zijn er heel wat verschillende materialen en designs beschikbaar. Zo hoef je mama en oma alvast niet dezelfde ketting cadeau te doen! De ene kan je een mooie gouden ketting met foto erin geven en de andere een prachtige zilveren ketting met foto erin.

2.    Je mooiste herinneringen in een ketting met foto graveren

Een ketting met foto erin kan ook jouw allermooiste herinneringen bevatten. Zo zijn er heel wat mannen die hun vrouw op de allereerste huwelijksverjaardag een ketting met foto erin cadeau doen. Of je nou een foto kiest van je huwelijksreis, van je trouwfeest of gewoon een mooie foto van jullie tweetjes: het maakt niet uit. Dankzij dit mooie cadeau draagt jouw partner de mooiste herinneringen altijd met zich mee!

3.    Je kan er meerdere foto’s in kwijt

Wist je dat je meerdere foto’s kwijt kan in een ketting met foto erin? Wanneer je kiest voor een medaillon dat open kan, kun je tot twee kleine fotootjes in de ketting laten stoppen. Zo hoeven mama of oma namelijk niet gewoon een ketting te dragen met de fotootjes van één kind of kleinkind erin. Je kan er zelfs voor kiezen om een foto in de ketting te laten stoppen met meerdere kinderen of kleinkinderen erop zodat iedereen vertegenwoordigd is in de gouden of zilveren ketting met foto erin.

4. Foto met ketting erin: Het is een erg origineel cadeau

Een ketting met foto erin of een ketting met foto laten graveren is een erg origineel en uniek cadeau. We weten allemaal wel dat het erg moeilijk kan zijn om een goed cadeau te vinden voor mama, je partner of je grootouders. Je wil namelijk wat kiezen dat zij kunnen gebruiken, maar ook wat origineel – iets wat ze niet verwacht hadden. Daarnaast is het ook erg leuk dat deze kettingen beschikbaar zijn in zowel goud en zilver waardoor je ketting met foto erin er niet enkel goed uitziet maar ook lekker lang meegaat.

5. Draag overleden geliefden met je mee

Een ketting met foto erin of een ketting met gegraveerde foto is ook erg leuk om cadeau te doen net nadat iemand in de familie is overleden. Na een overleiden blijft er vaak een enorme leegte achter en het kan dan ook een erge troost bieden als we die geliefde met ons mee kunnen dragen. Dankzij een ketting met foto erin of een ketting met gegraveerde foto kan dat ook.

6. Ketting met foto en gepersonaliseerd opschrift graveren

Nog een reden waarom een ketting met foto erin of een ketting met foto op gegraveerd een geweldig cadeau is, is omdat je er vaak een gepersonaliseerd opschrift op kan laten graveren. Of je nou een ketting laat maken voor de liefste mama of de beste oma van de wereld: je kan enkele lieve woorden op de achterkant of op de voorkant van het medaillon of de ketting laten graveren. Een gepersonaliseerd opschrift zorgt er ook voor dat je een mooie, gepersonaliseerde toets aan de ketting kan geven.

7. Herinnering aan je huisdieren

Voor heel wat onder ons zijn onze huisdieren onze beste vrienden – leden van de familie zelfs! Het is dan ook erg zwaar wanneer een geliefd huisdier komt te overlijden. Dankzij een ketting met foto erin kan jij je liefste hond, kat of zelfs papegaai met je mee dragen. Je kan zijn of haar naam zelfs op de ketting of op het medaillon laten graveren.

8. Perfecte trouwcadeau

Wist je dat een ketting met foto erin ook het perfecte trouwcadeau is? Zo kan je bijvoorbeeld een mooie ketting met foto erin cadeau doen aan je dochter op haar grote dag. Of misschien wil je het blije koppel wel een leuk, uniek en vooral persoonlijk cadeautje geven? Dan kan je voor haar een ketting met foto erin bestellen en voor hem een stoere ketting met foto laten graveren. Net omdat er kettingen beschikbaar zijn in heel wat soorten, stijlen en materialen is er voor iedereen wel wat. 

9. Foto met ketting graveren: Een romantisch Valentijn cadeau

Ook wanneer je nog niet zo erg lang verkering hebt kan een ketting met foto erin of een ketting met foto op gegraveerd een erg romantisch Valentijn cadeau zijn. Valentijn is natuurlijk een dag waarbij we cadeautjes geven aan onze partners. Toch is het uitkiezen van een cadeau voor Valentijn niet altijd even makkelijk: een doos chocolaatjes valt niet bij iedereen in de smaak – en niet iedereen heeft het geld om een romantisch weekendje weg cadeau te doen. Een ketting met foto erin is dan ook een mooie middenweg waar je een erg mooi en uniek cadeau geeft zonder dat jij je hele rekening hoeft leeg te halen!

10. Het is een erg persoonlijk cadeau

Tot slot is een ketting met foto erin ook een erg persoonlijk cadeau. Je laat de andere persoon namelijk weten dat je de moeite hebt genomen om een cadeau uit te zoeken en om foto’s te selecteren die in de ketting kunnen. Daarnaast kan je ook een mooi tekstje op de ketting laten graveren wat jouw medaillon natuurlijk nog persoonlijker maakt!

Graveer je Ketting met Foto hier

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd